Jūsų pasirinkimui - jautiena iš kruopščiai atrinktų ūkių JAV, Argentinoje bei Naujojoje Zelandijoje. Pasaulyje, virtuvės profesionalų, tokia mėsa vertinama, kaip išskirtinės kokybės mėsa.

Angus mėsiniai galvijai Urugvajuje auginami ne pienui, o mėsai, todėl jų kūno sandara mėsinga, mėsa kokybiška, jai būdingas marmuringumas. Marmuringumu vadinami raumenyje esantys riebalai, kurie nustato jautienos kokybės standartą, kuris yra skirtas kepimui. Dėl jų mėsa bus minkštesnė, sultingesnė ir turės geresnes skonines savybes – kepimo metu šie riebalai karamelizuojasi ir suteikia turtingesnį skonį.

JAV jaučiai auginami pagal gilias auginimo tradicijas didelėse lygumų ganyklose, kuriose jų judėjimo laisvė nėra varžoma, o klimato sąlygos leidžia galvijus pievose laikyti ištisus metus. 12-15 mėnesių galvijai laisvai minta lygumų žole, vėliau pritaikoma subalansuota, aukštos kokybės dieta grūdais. Toks mitybos būdas suteikia išskirtinį mėsos skonį bei marmuringumą (riebalingumą), kurio dėka mėsa tampa intensyvesnio skonio. Sakoma, kad žole šeriamų gyvulių mėsa yra grynesnė, natūralesnio skonio.

Argentinos jautienos skoniui daug įtakos turi gyvulių gyvenimo sąlygos, ypač judėjimo laisvė. Laisvas galvijų maitinimasis pievose natūraliai augančia žole, mėsai suteikia puikų skonį ir švelnumą bei nuostabią tekstūrą.

Naujosios Zelandijos jautiena – tai Gisborno apylinkėse laisvai besiganančių, TIK žole 🌿🌱☘️ maitintų jaučių mėsa. Ši jautiena turi išskirtinai puikią tekstūrą, didelį baltymų bei maistingųjų medžiagų kiekį, nes jaučiai yra 100% auginami be antibiotikų ir kitų cheminių medžiagų, 100% auginami be augimo hormonų ir genetiškai modifikuotų pašarų „GMO“, 100% maitinami tik žole. Svarbu paminėti ir tai, kad ypatingas Naujosios Zelandijos klimatas ir laukinės pievos prisideda prie ypač aukštos ir pasaulyje pripažintos šios jautienos kokybės!

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .