Argentinoje galvijų auginimas turi gilias tradicijas. Kadangi šalyje daug lygumų, galvijai jose auginami „laisvai“ ištisus metus, o tai reiškia, kad jie maitinasi natūralia žole ir tai suteikia mėsai gryną ir natūralų skonį. Yra ir kitas galvijų auginimo būdas: prieš skerdimą juos papildomai šeriant grūdiniais pašarais. Toks šėrimo būdas suteikia mėsai marmuringumo (riebalingumo) – mėsa tampa intensyvesnio skonio ir kvapo.
Asortimente rasite tiek žole, tiek grūdais maitintų galvijų mėsos, kviečiame pasinaudoti ypatingu pasiūlymu ir įsigyti:
- Jautienos antrekotas (galvijai maitinti žole) - U519N2S;
- Jautienos antrekotas (galvijai maitinti grūdais) - U519N3E.
Dėmesio, likučiai riboti!