„Tartufi Jimmy“ gimė 1980-aisiais metais, kai Giovannin‘as Cecchin‘is du savo hobius,- medžioklę bei trumus pavertė verslu. Iš pradžių gamintojas tiekė tik šviežius trumus, kurie iki šiol surenkami net 400 skirtingų trumų "medžiotojų", kas užtikrina galimybę visada turėti šviežių trumų asortimentą. Tačiau atsižvelgęs į vartotojų poreikius, Cecchin‘is pradėjo gaminti įvairių kitų produktų su trumais: aliejų, sviesto, padažų, traškučių ir daug kitų.
Trumai, dar vadinami „požemių perlais“, „virtuvės brangakmeniais“ bei „elfų obuoliais”, yra nuostabus gurmaniškas valgis, kurio skonį sunku apibūdinti neragavusiems. Net mažas kiekis trumų gali suteikti maistui nepakartojamo skonio. Tai ne veltui yra brangiausi grybai pasaulyje, jų paieška gana sudėtinga, kadangi jie auga po žeme.
„Tartufi Jimmy“ - nesibaigiantiems gurmaniškiems potyriams!