Desertinė pasta Rausvas Greipfrutas, 18170A, 3 kg

Prekės kodas: U26615J

    Savybės

    Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
    IdU26615J
    Brūkšninis kodas8012708004756
    Pakuotės kiekis6
    GamintojasUAB "Sanitex"
    Kilmės šalisItalija

    Sudedamosios dalys

    Koncentruota rožinių greipfrutų pasta, svaiginantis, saldžiai kvepiantis citrusinis vaisius, skirtas šerbetų ir konditerijos gaminių receptams su nepakartojama aromatine nata. Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios kvapiosios medžiagos, kvapiosios medžiagos, koncentruotos greipfrutų sultys (1%), tirštikliai: agaras, pektinai, ksantano derva; dažiklis antocianinai. Sudėtyje gali būti sojų pupelių, pieno, kiaušinių, migdolų, lazdyno riešutų, graikinių riešutų, pistacijų, žemės riešutų ir sezamo sėklų pėdsakai. Naudojimas: 65 g pastos + 1 kg vaisių masės.

    Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

    Energetinė vertė, kJ/kcal1251/293
    Riebalai, g0
    iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g0
    Angliavandeniai, g69
    iš kurių cukrų, g49
    Baltymai, g0
    Druska, g0,02

    Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

    Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

    Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

    Skaitykite daugiau apie slapukus: .