Česnakinis padažas HEINZ dippot, 100x25g

Prekės kodas: U411968

  • Tinkamas mokykloms

Savybės

Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseLeidžiama mokinių maitinimui
Prekės ženklasHeinz
IdU411968
Brūkšninis kodas5413226100310
Pakuotės kiekis1
GamintojasH. J. HEINZ B.V.
Kilmės šalisDidžioji Britanija

Sudedamosios dalys

Česnakinis padažas, 100 x 25 g (25 ml). Sudedamosios dalys: rapsų aliejus 38 %, vanduo, actas, cukrus, česnkas 6 %, kiaušinio trynys, modifikuotas krakmolas, druska, česnako sultys, askaloniniai česnakai, garstyčių sėklos, tirštiklis (ksantano derva), laiškinis česnakas, salierų sultys, svogūnas, česnako aliejus, prieskoniai, rūgštis (citrinų rūgštis). 100 g maistingumas: energinė vertė 1673 kJ/406 kcal; riebalai 39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,1 g; angliavandeniai 12 g, iš kurių cukrų 8,7 g; baltymai 0,9 g, druska 1,7 g. Geriausias iki: žr. ant dangtelio. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Po atidarymo laikyti šaldytuve.

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal1673/406
Riebalai, g39
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g3,1
Angliavandeniai, g12
iš kurių cukrų, g8,7
Baltymai, g0,9
Druska, g1,7

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .