Juodųjų pipirų sojų padažas SANTA MARIA korėjietiško stiliaus, 2,5kg

Prekės kodas: V31486R

    Savybės

    SvorisNuo 1,01 kg
    Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
    Prekės ženklasSanta Maria
    IdV31486R
    Brūkšninis kodas7311312008671
    Pakuotės kiekis4
    GamintojasSanta Maria
    Kilmės šalisDidžioji Britanija

    Sudedamosios dalys

    Tamsus sojų padažas (30%) (vanduo, SOJŲ ekstraktas (11%) (SOJŲ PUPELĖS, druska, vanduo, praturtinti KVIETINIAI miltai (KVIETINIAI miltai, kalcio karbonatas, geležis, tiaminu, niacinu)), cukrus, melasa, druska, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, acto rūgštis), vanduo, cukrus, kriaušė (8%), česnakų tyrė, tirštikliai (E1442), imbierų tyrė, spirito actas, SEZAMŲ sėklos, SEZAMŲ aliejus, juodieji pipirai (1%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330). Gali būti riešutų ir žemės riešutų pėdsakų.

    Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

    Energetinė vertė, kJ/kcal622/156
    Riebalai, g2,2
    iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g0,3
    Angliavandeniai, g33
    iš kurių cukrų, g27
    Baltymai, g0,9
    Druska, g4,7

    Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

    Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

    Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

    Skaitykite daugiau apie slapukus: .