Padažas FELIX, česnakinis, 375 g

Prekės kodas: V250261

    Savybės

    SvorisIki 1 kg
    Prekės ženklasFelix
    Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
    RūšisTiršti
    IdV250261
    Brūkšninis kodas4770135205743
    Pakuotės kiekis10
    GamintojasSuslavicius Felix
    Kilmės šalisEstija

    Sudedamosios dalys

    Sudėtinės dalys: vanduo, augalinis aliejus (rapsų), cukrus, garstyčios (vanduo, garstyčių sėklos, gliukozės-fruktozės sirupas, actas, druska, vyno actas), česnakai (1,6%), citrinų sultys, modifikuotas kukurūzų krakmolas, druska, kiaušinių trynių masė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga acto rūgštis, tirštiklis ksantano derva, laiškiniai česnakai, konservantai kalio sorbatas ir natrio benzoatas, antioksidatorius kalcio dinatrio EDTA. Laikymo sąlygos: kambario temperatūroje. Atidarius laikyti nuo +2 iki +8°C temperatūroje. Gamintojas: AS Poltsamaa Felix 48103 Põltsamaa Tallinna mnt. 1 Estija. Kilmės šalis: Estija. 100 g produkto maistingumas:energinė vertė 1239kJ/300kcal, riebalai 28,7 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 2,2 g, angliavandeniai 9,7g, iš kurių: cukrų 7,8 g, baltymai 0,5 g, druska 1,2 g.

    Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

    Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

    Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

    Skaitykite daugiau apie slapukus: .