Padažas DESIAM, Sriracha Red Chilli 250ml

Prekės kodas: U95970E

    Savybės

    GamintojasDr. Alder's Tiernahrung
    Kilmės šalisTailandas

    Sudedamosios dalys

    DESIAM Sirach Red Chilipadažas – tai aštrus raudonųjų aitriųjų paprikų ir česnako mišinys. Skanus stalo padažas prie jautienos kepsnio ir kebabų. Su Deism aukščiausios kokybės padažais bus lengviau parsinešti į savo namus autentiškus tailandietiškus patiekalus. Puikiai tinka troškinti arba suskubti į lašišą ar vištieną prieš kepant ant grotelių, aštriai aptepti. Taip pat puikiai tinka sriuboms, padažams, makaronams, picoms, dešrainiams, mėsainiams ar bet kam, kad suteiktų skanų, aštrų skonį. Sudedamosios dalys: aitriosios paprikos 30%, vanduo, česnakai 8%, distiliuotas actas, cukrus, druska, tirštiklis: modifikuotas tapijokos krakmolas, tirštiklis: ksantano derva. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 savaites.

    Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

    Energetinė vertė, kJ/kcal261/61
    Riebalai, g0,4
    iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g0
    Angliavandeniai, g13,7
    iš kurių cukrų, g7,3
    Baltymai, g0,8
    Druska, g2,3

    Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

    Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

    Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

    Skaitykite daugiau apie slapukus: .