Raudonojo kario pasta LOBO, 50 g

Prekės kodas: U2512FL

    Savybės

    GamintojasHeuschen & Strouff OFT B.V.
    Kilmės šalisTailandas

    Sudedamosios dalys

    Sudedamosios dalys: aitriosios paprikos, citrinžolės, česnakai, druska, kvapusis imbierutis, askaloniniai svogūnai, KREVEČIŲ pasta (KREVETĖS, druska), vėlyvųjų citrinmedžių žievelės, kmynų milteliai. Sudėtyje gali būti ŽUVIES ir MOLIUSKŲ pėdsakų. Etiketėje – pateikimo pavyzdys. Vartojimo nurodymai: 240 ml kokosų PIENO kartu su kario pastą sumaišykite ir pakaitinkite. Sudėkite 250 g supjaustytos jautienos ar vištienos ir troškinkite tol kol išvirs. Įpilkite 240 ml vandens ir palaukite kol užvirs. Tuomet sudėkite baklažanus, vyšninius pomidorus, baziliko lapelius bei aitriąją papriką ir troškinkite toliau, kol daržovės suminkštės. Pagardinkite žuvies padažu. Patiekite kartu su virtais ryžiais. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

    Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

    Energetinė vertė, kJ/kcal501/120
    Riebalai, g1,1
    iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g0
    Angliavandeniai, g18
    iš kurių cukrų, g2,4
    Baltymai, g3,9
    Druska, g12,1

    Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

    Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

    Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

    Skaitykite daugiau apie slapukus: .