Juodieji pipirai, malti, 1 kg

Prekės kodas: V3641EF

  • Tinkamas mokykloms

Savybės

RūšisJuodieji
Svoris500-1kg+
Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseLeidžiama mokinių maitinimui
Prekės ženklasKiti
Apdorojimo būdasMalti
IdV3641EF
Brūkšninis kodas4771459065570
Pakuotės kiekis10
GamintojasSIA Saiva
Kilmės šalisBrazilija

Sudedamosios dalys

Juodieji pipirai – visame pasaulyje žinomas prieskonių karalius. Juodųjų pipirų skonis pasižymi aiškiu ir neabejotinu žemiškumu dėl drėgno Vietnamo klimato, kur jie optimaliai subręsta per 2 metus. Juodieji pipirai pasižymi aštriu pušį primenančiu skoniu. Malti juodieji pipirai įprastai naudojami sriubose ir patiekaluose, įdaruose bei mėsos ir daržovių patiekaluose. Didžiausia maltų juodųjų pipirų paslaptis? Dėl jų gaivumo, aštrumo kiekvieno patiekalo poskonis akimirksniu įgauna intensyvumo ir aiškumo. Sudėtis Sudedamosios dalys: malti juodieji pipirai (100 %). Sudėtyje gali būti garstyčių.

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal1508/360,4
Riebalai, g10
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g1
Angliavandeniai, g57
iš kurių cukrų, g10
Baltymai, g10
Druska, g0

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .