Juodieji pipirai SALDVA, malti, 25 g

Prekės kodas: V3142H4

    Savybės

    Apdorojimo būdasMalti
    PaskirtisBuitiniam naudojimui
    Prekės ženklasSaldva
    RūšisJuodieji
    Svorisiki 100g
    IdV3142H4
    Brūkšninis kodas4770173814662
    Pakuotės kiekis10
    GamintojasUAB "Tavlinas"
    Kilmės šalisLietuva

    Sudedamosios dalys

    Juodieji pipirai – visame pasaulyje žinomas prieskonių karalius. Juodųjų pipirų skonis pasižymi aiškiu ir neabejotinu žemiškumu dėl drėgno Vietnamo klimato, kur jie optimaliai subręsta per 2 metus. Juodieji pipirai pasižymi aštriu pušį primenančiu skoniu. Malti juodieji pipirai įprastai naudojami sriubose ir patiekaluose, įdaruose bei mėsos ir daržovių patiekaluose. Didžiausia maltų juodųjų pipirų paslaptis? Dėl jų gaivumo, aštrumo kiekvieno patiekalo poskonis akimirksniu įgauna intensyvumo ir aiškumo.Sudėtis Sudedamosios dalys: malti juodieji pipirai (100 %). Sudėtyje gali būti garstyčių.

    Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

    Energetinė vertė, kJ/kcal1508/360,4
    Riebalai, g10
    iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g1
    Angliavandeniai, g57
    iš kurių cukrų, g10
    Baltymai, g10
    Druska, g0

    Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

    Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

    Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

    Skaitykite daugiau apie slapukus: .