Kvietinis batonas, raikytas, 600g (M)

Prekės kodas: V444617

  • Tinkamas mokykloms

Savybės

RūšisBalta
Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseLeidžiama mokinių maitinimui
Prekės ženklasGarliavos duona
IdV444617
Brūkšninis kodas4771489193434
Pakuotės kiekis6
GamintojasP. Niuniavos įmonė
Kilmės šalisLietuva

Sudedamosios dalys

Kvietinis batonas, 600g Sudedamosios dalys: Geriamasis vanduo, kvietiniai viso grūdo miltai, kvietiniai miltai, presuotos mielės, joduota druska, margarinas (augaliniai riebalai (palmių) ir aliejus (rapsų), vanduo, druska, emulsikliai; riebalų rūgščių mono ir digliceridai, lecitinas (rapsų), druska (2%)), kepimo mielės, druska, cukrus, priedas tešlai(kvietiniai miltai, fermentai, saulėgrąžų aliejus, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis). Alergenai:Produkte galimi sojos, pieno, sezamo, žemės riešutų , kiaušinių ar jų produktų pėdsakai. Kviečiai. Laikymo sąlygos: Sausoje vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 26°C.

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal996/234,8
Riebalai, g1,6
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g0,4
Angliavandeniai, g46,3
iš kurių cukrų, g0,9
Baltymai, g8,8
Druska, g1

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .