Pieniniai meduoliai JAVINĖ, 250 g

Prekės kodas: V21P218

    Savybės

    PriedaiBe įdaro
    Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
    RūšisBe įdaro
    IdV21P218
    Brūkšninis kodas4770049061558
    Pakuotės kiekis20
    GamintojasUAB "Javinė"
    Kilmės šalisLietuva

    Sudedamosios dalys

    KVIETINIAI miltai, cukrus, invertuotas cukraus sirupas (cukrus, vanduo, tešlos kildymo medžiaga natrio bikarbonatas (soda), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), vanduo, palmių aliejus, augalinis rapsų aliejus, tešlos rūgštingumą reguliuojanti medžiaga amonio bikarbonatas, liesi PIENINIAI milteliai 0,3 % (IŠRŪGŲ milteliai, nugriebto PIENO milteliai, druska), tešlos kildymo medžiaga natrio bikarbonatas (soda), konservantas kalcio propionatas, kvapioji medžiaga vanilinas. Kilmės šalis-ES. Galimi ŽEMĖS RIEŠUTŲ, SEZAMO SĖKLŲ, aguonų  pėdsakai. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

    Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

    Energetinė vertė, kJ/kcal1512/362
    Riebalai, g5,1
    iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g1,9
    Angliavandeniai, g75,8
    iš kurių cukrų, g41,8
    Baltymai, g5,7
    Druska, g0,1

    Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

    Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

    Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

    Skaitykite daugiau apie slapukus: .