Pyragas Brownie BALVITEN GLUTEN FREE, 222 g

Prekės kodas: U9CC5S4

    Savybės

    Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
    RūšisKonditerijos pyragai
    Be glitimoTaip
    Be laktozėsTaip
    IdU9CC5S4
    Brūkšninis kodas5907653105128
    Pakuotės kiekis8
    GamintojasBalviten Glutenfree Sp. z o.o. Sp.k.
    Kilmės šalisLenkija

    Sudedamosios dalys

    Sudedamosios dalys: cukrus, KIAUŠINIAI, saulėgrąžų aliejus, kukurūzų krakmolas, vanduo, juodasis šokoladas 7,0% (cukrus, kakavos masė min. 41%, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas; vanilės kvapioji medžiaga), 5% liesi kakavos milteliai, gliukozės sirupas, ryžių miltai, drėgmę išlaikanti medžiaga: glicerolis; tirštiklis pupenių derva; druska, kvapioji medžiaga, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, natrio fosfatai; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis; konservantas kalio sorbatas. Sudėtyje gali būti PIENO.

    Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

    Energetinė vertė, kJ/kcal1635/390
    Riebalai, g17
    iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g3,3
    Angliavandeniai, g56
    iš kurių cukrų, g34
    Baltymai, g5,1
    Druska, g0,7

    Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

    Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

    Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

    Skaitykite daugiau apie slapukus: .