Šaltai rūkyta dešra Ąžuolyno, I r., 260g

Prekės kodas: V50A2MT

  • Termo produktas

Savybės

FasavimasNepjaustyti
RūšisPirma rūšis
Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
IdV50A2MT
Brūkšninis kodas4770985002608
Pakuotės kiekis80
GamintojasUAB DAIVIDA
Kilmės šalisLietuva

Sudedamosios dalys

Sudedamosios dalys: kiauliena (55%) (kilmės vieta: ES), kiaulienos lašiniai, jautiena, valgomoji druska, prieskoniai, dekstrozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E575, stabilizatorius E450, aromato ir skonio stipriklis E621, antioksidantas E316, dažiklis E120, konservantas E250. Produktas pagamintas Lietuvoje. Natūraliai džiūstantis produktas (+- 5%) nuo gryno svorio. Esant temperatūrų skirtumams galimas druskų išsiskyrimas. Apvalkalas nevalgomas. Pakuotėje yra nevalgomas deguonies absorbentas. Pradarius pakuotę, jį išmesti. Sudėtyje gali būti šių alergenų pėdsakų: SALIERŲ, GARSTYČIŲ, GLITIMO, SOJOS, SULFITŲ, PIENO ir jų produktų. 100g energinė maistinė vertė: 2045kJ/417kcal. Riebalai 37,6g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14g. Angliavandeniai 0,73g, iš kurių cukrų 0,1g. Baltymai 19g. Druska 1,36g.

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .