Virta dešra, Daktariška Ekstra, a.r., 600g

Prekės kodas: V50A2M3

  • Termo produktas

Savybės

RūšisAukščiausia rūšis
IdV50A2M3
Brūkšninis kodas4770985000529
Pakuotės kiekis38
GamintojasUAB DAIVIDA
Kilmės šalisLietuva

Sudedamosios dalys

Sudedamosios dalys:kiauliena, vanduo, kiaulių odelės, kiaulienos lašiniai, gyvūniniai baltymai (kiaulienos kalogenas),valgomoji druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E331, dekstrozė, tirštikliai: E466, E415, E407, E407a, viščiukų odelės, stabilizatorius E451,aromato ir skonio stiprikliai: E621, E635, antioksidantai: E300, E301, E316, kvapiosios medžiagos,kvapioji rūkymo medžiaga, emulsiklis E450, kvapiųjų pipirų, muskato kevalo, česnakų, pipirų ir imbiero prieskonių ekstraktai, dažiklis E120, konservantas E250, E262. Apvalkalas nevalgomas. Prapjovus suvartoti per 24 val. ne ilgiau kaip iki tinkamumo vartoti terminas. Sudėtyje gali būti šių alergenų pėdsakų: GARSTYČIŲ, SOJOS, GLITIMO, SULFITŲ, SALIERŲ, PIENO ir jų produktų.

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal779/187
Riebalai, g16,2
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g4,3
Angliavandeniai, g0,8
iš kurių cukrų, g0,6
Baltymai, g9,4
Druska, g2,3

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .