Smulkinta kiauliena 3mm riebumas ne didesnis kaip 30 proc. vakuume , ~1,8 kg atšaldyta

Prekės kodas: V51A898

  • Termo produktas

  • Tinkamas mokykloms

Savybės

Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseLeidžiama mokinių maitinimui
IdV51A898
Brūkšninis kodas2533006
Pakuotės kiekis21,6
GamintojasKrekenavos agrofirma
Kilmės šalisLietuva

Sudedamosios dalys

Kiauliena 100%. Smulkinta kiaulienos mėsa, atšaldyta Sudedamosios dalys: : kiauliena 100%.Riebumo procentas mažesnis negu 30%.Kolageno/mėsos baltymų santykis mažesnis negu 18%.Prieš vartojimą termiškai apdoroti.Gamintojas ŽŪKB"Krekenavos mėsa",LT-57346 Mantvilonių k.,Kėdainių r.,Lietuva.Platintojas AB"Krekenavos agrofirma",LT-57346 Mantvilonių k.,Kėdainių r.,Lietuva.Kilmės šalis-Lietuva.Maistinė ir energinė 100g.produkto vertė: energinė vertė 1315/318 (kJ/kcal),riebalai -28,7%, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11,9g, angliavandeniai 0,0g.,baltymai 14,9g., druska 0,0g. Laikyti temperatūroje:(-1 - +2) °C

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal0/1315
Riebalai, g28,7
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g0
Angliavandeniai, g0
iš kurių cukrų, g0
Baltymai, g14,9
Druska, g0

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .