Lašišos filė, su džiovintais pomidorais, 110 g

Prekės kodas: U260P3S

    Savybės

    Svoris0.101-0.159 kg
    PriedaiSu priedais
    RūšisLašiša
    Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
    IdU260P3S
    Brūkšninis kodas5901069001296
    Pakuotės kiekis14
    GamintojasPrzetwórstwo Rybne "Łosoś" Sp. z o.o.
    Kilmės šalisLenkija

    Sudedamosios dalys

    Produktas sterilizuotas, paruoštas vartoti. Etiketėje pateikimo pavyzdys. Sudėtyje daug Omega-3 riebalų rūgščių. Sudedamosios dalys: 60%* ATLANTINĖS LAŠIŠOS filė su oda (žuvis, lot. Salmo salar/Užauginta Norvegijoje), 37%* rapsų aliejus, 2%* saulėje džiovintų pomidorų gabalėliai, druska. * prieš sterilizaciją. Riebalų rūgštis Omega-3 4,2 g, alfa-linoleno rūgštis (ALA) 3,3 g, eikozapentaeno rūgštis (EPA) 0,3 g, dokozaheksaeno rūgštis (DHA) 0,3 g. Vertės gali keistis dėl natūralių svyravimų. Laikyti nuo +4°C iki +25°C temperatūros.

    Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

    Energetinė vertė, kJ/kcal1701/412
    Riebalai, g40
    iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g3,4
    Angliavandeniai, g0
    iš kurių cukrų, g0
    Baltymai, g13
    Druska, g0,9

    Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

    Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

    Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

    Skaitykite daugiau apie slapukus: .