Pirmasis Lietuvoje - TASTE ROOM!
2024-05-20

Pirmasis Lietuvoje - TASTE ROOM!

Pristatome jums naujausią PROMO Cash&Carry projektą – TASTE ROOM. Tai produktų degustacijų vieta, skirta geriau susipažinti su plačiu PROMO Cash&Carry asortimentu: pamatyti, paragauti ir sužinoti daugiau aktualios informacijos apie neatrastus, aukštos kokybės produktus.

 

PROMO Cash&Carry klientai jau turėjo galimybę paragauti įvairių šalių: prabangių sūrių, pikantiškų užkandžių, gaivių nealkoholinių kokteilių, burnoje tirpstančių saldumynų, gurmaniškų alyvuogių, įvairių padažų ir daug kitų išskirtinių produktų.

Mūsų tikslas - kiekvieną savaitę supažindinti jus su skirtingų rūšių, šalių, virtuvių produktais. Norime suteikti galimybę susipažinti su išskirtiniais produktais, kurie gali ne tik paįvairinti jūsų kasdienio maisto racioną, bet ir nustebinti „visko mačiusius“ profesionalus.

 

TASTE ROOM degustacijos šiuo metu vyksta Savanorių pr. 404A ir Raudondvario pl. 131, Kaune esančiuose PROMO Cash&Carry.

 

TASTE ROOM salelių ieškokite šalia šviežios duonos skyrių.

 

Naujausią informaciją apie TASTE ROOM darbo laiką ir degustuojamus produktus kiekvieną savaitę galite stebėti PROMO Cash&Carry Facebook ir Instagram socialiniuose tinkluose.

 

Kviečiame užsukti ir paragauti dar neatrastų skonių!

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .