RIEDEL taurių derinimo degustacija
2024-04-17

RIEDEL taurių derinimo degustacija

Jau daugiau nei 250 metų gyvuojanti 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 šeimos įmonė, pasaulyje atpažįstama kaip išskirtinio dizaino ir aukščiausios kokybės taurių bei dekanterių kūrėja vis dar sėkmingai gamina kiekvienai vynuogių rūšiai skirtas taures, kurių tikslas išgauti maksimalius vyno skonių potyrius.

 

𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 suteikia išskirtinę galimybę visapusiškai įvertinti pripažintų ir geriausių pasaulyje gėrimų aromatų ir skonių niuansus.

 

Birželio 27 d. į Vilnių pirmą kartą atvyksta 11-os kartos  𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 įmonės atstovas Maximilian Riedel. Laukia išskirtinis vakaras, kurio metu bus pristatyti keturių skirtingų 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 taurių ir gėrimų deriniai, atrinkti pagal vynuogių rūšį.

Tobulai sukurtos taurės sustiprina visų aromatingų gėrimų kvapą ir skonį – apie tai plačiau papasakos pats Maximilian Riedel.  Jis taip pat padės atrasti tikruosius skonius ir aromatus, renkantis skirtingas taures ir pademonstruos kaip dramatiškai keičiasi gėrimo skonis, ragaujant iš teisingai parinktos taurės. Nuo intymių susibūrimų iki ekstravagantiškų vakarienių – patobulinkite savo patirtį išskirtinio renginio metu ir stilingai švęskite gyvenimo akimirkas.

 

Renginio pabaigoje lauks dovana – 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 Veloce Cabernet, Pinot Noir, Riesling ir Chardonnay degustacinis taurių rinkinys, kurio vertė siekia 118 Eur.

 

Renginio data ir laikas: 2024 06 27 15:00 val..

Vieta: Pirklių klubas, Gedimino pr. 35, Vilnius.

Įsigyti bilietą https://rb.gy/e5w6ko

 


Taurės pritaikytos konkrečiai vynuogių rūšiai.


Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .