Majonezas KĖDAINIŲ Ekstra, 66% rieb., 450 ml / 430g

Prekės kodas: V171614

  • Termo produktas

  • Tinkamas mokykloms

Savybės

SvorisIki 0,5 kg
RiebumasRiebus (virš 62%)
Prekės ženklasKėdainių Konservų Fabrikas
Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseLeidžiama mokinių maitinimui
RūšisMajonezas
IdV171614
Brūkšninis kodas4770583213529
Pakuotės kiekis10
GamintojasKedainiu Konservu Fabrikas
Kilmės šalisLietuva

Sudedamosios dalys

Rapsų aliejus (66%), vanduo, cukrus, druska, kiaušinių trynių milteliai (kiaušinių trynių milteliai, gliukozės sirupo milteliai, druska), modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų ir acto rūgštys), tirštikliai (pupenių derva, ksantano derva), kvapioji medžiaga, dažiklis – karotenai, antioksidantas – kalcio dinatrio EDTA. Maistinė vertė Energinė vertė 2517 kJ Energinė vertė 612 kcal Riebalai 66 g Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,6 g Angliavandeniai 3,7 g Iš kurių cukrų 2,9 g Baltymai 0,0 g Druska 1,3 g

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal2517/612
Riebalai, g66
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g4,6
Angliavandeniai, g3,7
iš kurių cukrų, g2,9
Baltymai, g0
Druska, g1,3

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .