Sūriai ROKIŠKIO GRAND, makaronams ir salotoms, tarkuoti, 40% rieb., S. m., 250g

Prekės kodas: V432881

  • Termo produktas

  • Tinkamas mokykloms

Savybės

TipasKiti
Prekės ženklasRokiškio Sūris
Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseLeidžiama mokinių maitinimui
Svoris2,001kg - 5kg
FasavimasTarkuotas
RūšisNatūralus
VegetariškasTaip
IdV432881
Brūkšninis kodas4770471047113
Pakuotės kiekis6
GamintojasRokiskio Pienas
Kilmės šalisLietuva

Sudedamosios dalys

Sudedamosios dalys: kietas SŪRIS „Grand“ (PIENAS, druska, raugas, *fermentas), „Tilsit“, „Gouda“ SŪRIAI (PIENAS, druska, dažiklis beta karotenas, raugas, *fermentas); maistinės skaidulos. Tarkuotas sūris - neužgožia ant picos esančių kitų ingredientų, bet juos išskiria ir pabrėžia. Sūris sukurtas lengvam ir patogiam šeimininkavimui. Idealus ne tik picai, bet ir karštiems sumuštiniams, kasedilijoms ar lazanijai. Daug baltymų, bei tinka vegetarams. Sūris pateikiamas sufasuotas hermetiškoje ir patogioje pakuotėje.

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal1391/335
Riebalai, g24,2
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g16,8
Angliavandeniai, g0,1
iš kurių cukrų, g0
Baltymai, g28,6
Druska, g2,1

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .