Šaldytas didysis Prancūziškas batonas BAGUETTE RUSTIC, 560 g x 10 vnt, 61631

Prekės kodas: U4445EL

  • Užšaldytas

Savybės

RūšisDuona
Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
IdU4445EL
Brūkšninis kodas8424465616316
Pakuotės kiekis10
GamintojasEuropastry S.A.
Kilmės šalisIspanija

Sudedamosios dalys

Šaldytas didysis prancūziškas batonas "Rustic" Grynasis kiekis: 5,6 kg (560 g x 10 vnt.) Iš dalies paruoštas. Prieš vartojant iškepti. Sudedamosios dalys: vanduo, KVIETINIAI miltai, KVIETINIAI manai, RUGINIAI miltai, raugas (fermentuoti KVIETINIAI miltai), druska, karamelizuoti KVETINIAI salyklo miltai, salykliniai KVIETINIAI miltai, mielės. Sudėtyje gali būti KIAUŠINIŲ, SOJOS, RIEŠUTŲ, SEZAMŲ, PIENO pėdsakai. 100 g maistingumas: energinė vertė 1092 kJ / 258 kcal, riebalų 0,9 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g), angliavandenių 52 g (iš kurių cukrų 1,1 g), skaidulinės medžiagos 3,4 g, baltymų 8,3 g, druskos 1,3 g. Tinka vartoti iki: žr. ant pakuotės.Laikyti -18 °C temperatūroje, atšildžius negalima užšaldyti dar kartą. Paruošimas: atšildyti kambario temperatūroje 1 val., kepti 200 °C įkaitintoje orkaitėje 25 min.

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .