Šaldytas Prancūziškas sviestinis batonas BRIOCHE, 360g x 22 vnt, 18443

Prekės kodas: U4445H7

  • Užšaldytas

Savybės

RūšisDuona
Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
IdU4445H7
Brūkšninis kodas3291811004838
Pakuotės kiekis22
GamintojasDelifrance Polska Sp.Z.o.o.
Kilmės šalisPrancūzija

Sudedamosios dalys

Pusiau keptas, greitai užšaldytas. Sudedamosios dalys: KVIETINIAImiltai, sviestas 1 3,5%, KIAUŠINIAI,cukrus, vanduo,mielės, druska, KVIEČIŲ glitimas, KVIEČIŲ salyklo miltai, KVIEČIŲ gemalai, miltų apdorojimo medžiaga E300. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ, SEZAMŲ sėklų ir SOJŲ pėdsakų. Suvartoti per 24 valandas nuo atšildymo. PARUOŠIMAS: šaldytą produktą atitirpinti 20-25 °C temperatūroje 15 min., atitirpintą gaminį kepkite orkaitėje 6-8 min. 150°C temperatūroje. Pagaminimo data, Tinka vartoti iki: žr. ant pakuotės. Laikyti -18 °C temperatūroje.Atitirpinus pakartotinai neužšaldyt.

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal1549/369
Riebalai, g15,4
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g9,3
Angliavandeniai, g12,3
iš kurių cukrų, g47,3
Baltymai, g10,3
Druska, g1,2

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .