Šaldytas Prancūziškas batonas, Baguette Fintes, su grūdais, 350 g x 30 vnt, 363

Prekės kodas: U4445JF

  • Užšaldytas

Savybės

RūšisDuona
Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
IdU4445JF
Brūkšninis kodas5902054006074
Pakuotės kiekis30
GamintojasUnilever
Kilmės šalisLenkija

Sudedamosios dalys

Sudedamosios dalys: miltai (KVIETINIAI 45%, RUGINIAI 10%), vanduo, saulėgrąžųaliejus, SOJOS, sėmėnys, AVIŽŲ dribsniai, mielės, druska, SEZAMŲ sėklos, MIEŽIŲ salyklas, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis.Tinka vartoti iki: žr. ant pakuotės. Laikyti -18 °C temperatūroje. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Suvartoti per 24 valandas nuo iškepimo. PARUOŠIMAS: produktą dėkite ant kepimo skardos ir atšildykite kambario temperatūroje (+22 ˚C). Atšildytą produktą dėkite į įkaitintą orkaitę ( 240˚C), naudokite garus, ir kepkite 185 -195 ˚C temperatūroje 10 minučių. Pagaminta Lenkijoje. Pardavėjas UAB „Sanitex”, Raudondvario pl. 131, 47501 Kaunas.

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal1209/287
Riebalai, g5,1
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g0,7
Angliavandeniai, g47
iš kurių cukrų, g2,1
Baltymai, g10
Druska, g1,2

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .