Šaldytas rabarbarų-braškių pyragas THOKS, pjaustytas (6x92g), 0,55 kg

Prekės kodas: U44237W

  • Užšaldytas

Savybės

Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
RūšisKonditerijos pyragai
IdU44237W
Brūkšninis kodas4033278000232
Pakuotės kiekis6
GamintojasBakery & Food
Kilmės šalisVokietija

Sudedamosios dalys

Sudedamosios dalys: Kviečių krakmolas, 19 % braškės, 19 % rabarbarai, cukrus, margarinas (augaliniai riebalai (palmių, kokosų), vanduo, rapsų aliejus), emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, lecitinai; rūgštikliai: citrinų rūgštis), vanduo, modifikuotas krakmolas, krakmolas, natūralus vanilės kvapioji medžiaga su kitomis natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis, mielės, kiaušiniai*, saldžių išrūgų milteliai, nugriebto pieno milteliai, palmių riebalai, kildinimo medžiagos: kalcio fosfatai, difosfatai, natrio karbonatai; kviečių krakmolas, pieno baltymai, valgomoji druska, gliukozė sirupo

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal965/230
Riebalai, g8,7
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g4,4
Angliavandeniai, g34
iš kurių cukrų, g18
Baltymai, g3,8
Druska, g0,15

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .