Šaldytas sūrio pyragas ERLENBACHER, su avietėmis (12x120g), 1,45 kg
Prekės kodas: U442372
Užšaldytas
Savybės
Sudedamosios dalys
Pilnai paruoštas, 12 gabalėlių. Sudedamosios dalys:dvigubas sūriokremas 33%, cukrus, pienas, kiaušiniai, avietės 7%, kviečiųmiltai, palmių riebalai, rapsų aliejus, modifikuotas krakmolas, gliukozės fruktozės sirupas, saldžiųjų išrūgųmilteliai, laktozė, kviečiųkrakmolas, bulvių krakmolas, aviečių sulčių koncentratas, nugriebto pienomilteliai, druska, dekstrozė, tešlos kildymo medžiagos (E450, E500), stingdiklis (E440), rūgštis (E330), drėgmę išlaikanti medžiaga (E420), gliukozės sirupas, stabilizatorius (E516), maistiniai dažikliai (kinrožių ekstraktas, morkų koncentratas, moliūgų koncentratas), emulsikliai (E471, E322), kvapiosios medžiagos (pieno), pienobaltymai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E327, E332), tirštikliai (E412, E401). Sudėtyje gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakai. 100 g maistingumas: energinė vertė 1281kJ/ 307 kcal, riebalai 18,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,3 g; angliavandeniai 30,3 g, iš kurių cukrų 22,9 g; skaidulinės medžiagos 0,8 g, baltymai 4,6 g, druska 0,15 g. Vartojimo instrukcija: išpakuokite ir atitirpinkite šaldytuve (4°C) temperatūroje apie 24 val. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.Atšildžius suvartoti per 24-48 valandas. Laikyti −18˚C temperatūroje. Tinka vartoti iki: žr. ant pakuotės. Pagaminta Vokietijoje.
Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.