Šaldyta imbierinių sausainių tešla , 500 g

Prekės kodas: V446P2T

  • Užšaldytas

  • Tinkamas mokykloms

Savybės

RūšisTešla
Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseLeidžiama mokinių maitinimui
IdV446P2T
Brūkšninis kodas4770635198859
Pakuotės kiekis24
GamintojasUAB "Lietuvos kepėjas"
Kilmės šalisLietuva

Sudedamosios dalys

Kvietiniai miltai, cukrus, geriamasis vanduo, margarinas (iš dalies hidrinti augaliniai riebalai, augalinis aliejus, emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis: beta karotenas), karamelės sirupas, miežių salyklo ekstraktas, prieskonių mišinys (cinamonas, kardamonas, gvazdikėliai, muskato riešutas, imbieras 0,2%, kvapieji pipirai, juodieji pipirai), tešlos kildymo medžiagos: natrio difosfatas, natrio karbonatas, druska.

Papildoma informacija

Prieš vartojant išimti tešlą ir palikti atitirpti apie 10 val.  +2+6°C temperatūroje.

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal1676/398
Riebalai, g11,8
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g3,8
Angliavandeniai, g65,7
iš kurių cukrų, g27,6
Baltymai, g5,7
Druska, g0,1

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .