Sluoksniuotos tešlos vanilė lazdelė HEARTS, 100g

Prekės kodas: U51M219

  • Užšaldytas

Savybės

RūšisKita
Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
IdU51M219
Brūkšninis kodas4049411308271
Pakuotės kiekis60
GamintojasBakerman GmbH & Co. KG
Kilmės šalisVokietija

Sudedamosios dalys

Sudedamosios dalys: vanduo, KVIEČIŲ miltai, margarinas [augalinis aliejus (palmių, rapsų sėklos), vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), emulsiklis (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai)], cukrus, tirštiklis (modifikuotas kukurūzų krakmolas, metilceliuliozė, karageninas, guaro derva), augaliniai riebalai (palmių, kokosų), dekstrozė, KIAUŠINIAI, išrūgų milteliai (PIENAS), pieno komponentai (PIENAS, LAKTOSĖ), kukurūzų krakmolas, druska, Nugriebtas pienas, dažantis morkų ekstraktas, burbono vanilė.

Papildoma informacija

Atitirpinkite 15 minučių, įkaitinkite orkaitę iki 200°C, kepkite 170-180°C su atviru dangteliu apytiksliai 22 minutes

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal1198/287
Riebalai, g17,7
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g9,2
Angliavandeniai, g27,4
iš kurių cukrų, g9
Baltymai, g3,7
Druska, g0,6

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .