Šaldytos spurgytės su obuolių ir cinamono įdaru , 105 x 25g

Prekės kodas: U4K5L23

  • Užšaldytas

Savybės

Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
RūšisSpurgos
IdU4K5L23
Brūkšninis kodas5410683147681
Pakuotės kiekis105
GamintojasLa Lorraine Polska Sp.z.o.o
Kilmės šalisLenkija

Sudedamosios dalys

Sudedamosios dalys : KVIEČIŲ miltai, obuolių įdaras (24%) (obuolių tyrė (50%), cukrus, vanduo, modifikuotas krakmolas, konservantai (sorbo rūgštis, kalio sorbatas), rūgštis (citrinų rūgštis), cinamonas (0,2%), natūrali kvapioji medžiaga , palmių aliejus, cukrus, KIAUŠINIAI, sviestas (PIENAS), rapsų aliejus, mielės, joduota druska (druska, kalio jodatas), emulsiklis (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), cinamonas (0,3%), kokosų aliejus, glitimas. (KVIEČIAI), dekstrozė, gliukozės sirupas, natūrali kvapioji medžiaga (sudėtyje yra: PIENAS), miltų apdorojimo medžiaga (askorbo rūgštis), PIENO baltymai. Gali būti pėdsakų: sojos, riešutų, sezamo sėklų.

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal1,707/409
Riebalai, g23
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g10
Angliavandeniai, g44
iš kurių cukrų, g21
Baltymai, g5,5
Druska, g0,66

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .