Koldūnai GYOZA, su vištiena ir fungus grybais, 400 g

Prekės kodas: V501V1L

  • Užšaldytas

Savybės

Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
RūšisKoldūnai
IdV501V1L
Brūkšninis kodas4770190092951
Pakuotės kiekis12
GamintojasViciunai ir Ko
Kilmės šalisLietuva

Sudedamosios dalys

Sudėtis: Įdaras 60%: vištienos mėsa 41%, juodasis grybas 21%, vanduo, SOJOS padažas (vanduo, druska, SOJA, KVIETINIAI miltai, cukrus, maltodekstrinas), paukštienos riebalai 7%, svogūnai, daržovės (druska, maltodekstrinas, mielės) ekstraktas, svogūnų milteliai, morkų milteliai, saulėgrąžų aliejus, dekstrozė, rūgštingumo korektorius, (citrinos rūgštis E330), natūralios kvapiosios medžiagos, dažiklis (kurkuminas E100)), česnako granulės, malti juodieji pipirai, skonis. Tešla 40%: KVIETINIAI MILTAI, vanduo, rapsų aliejus, druska. Naudojimo instrukcija: Orkaitė: koldūnai +200C apie 15min. Grilis: Atšildyti koldūnus prieš paruošimą, kaitinti 6-8min. Virimas: 4-5min.

Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

Energetinė vertė, kJ/kcal814/194
Riebalai, g6,9
iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g1,64
Angliavandeniai, g23,3
iš kurių cukrų, g0,32
Baltymai, g8,6
Druska, g1,12

Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .