Taurių ir vyno derinimo vakaras Vilniuje „Jei vynas galėtų rinktis taurę – jis rinktųsi RIEDEL“
2023-09-20

Taurių ir vyno derinimo vakaras Vilniuje „Jei vynas galėtų rinktis taurę – jis rinktųsi RIEDEL“

Jau daugiau nei 250 metų gyvuojanti 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 šeimos įmonė, pasaulyje atpažįstama kaip dizaino ir aukščiausios kokybės taurių bei dekanterių kūrėja po šiai dienai gamina “kiekvienai vynuogių rūšiai” skirtas taures, kurių tikslas išgauti maksimalius vyno skonių potyrius.

 

Spalio 27 d. Vilniuje organizuojame informatyvų taurių ir vyno derinimo vakarą, kurio metu ir Jūs galėsite pajausti kaip 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 taurės forma gali nulemti vyno skonį!

 

Vakaro metu 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 ambasadorė 𝐉𝐮̄𝐫𝐚𝐭𝐞̇ 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐳̌𝐢𝐮̄𝐧𝐚𝐢𝐭𝐞̇ pristatys 4 skirtingas 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 taures pagal vynuogės rūšį atrinktiems vynams, papasakos ir padės atrasti tikruosius skonius ir aromatus renkantis skirtingas taures ir pademonstruos kaip dramatiškai keičiasi vyno skonis, ragaujant iš teisingai parinktos ir ne tinkamos taurės.

 

Renginyje susipažinsite su naujausia taurių linija 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 „𝐕𝐞𝐥𝐨𝐜𝐞“ vadinama lengvumo malonumu. Kiekviena taurė atrodo taip, lyg būtų padaryta meistro, bet jas liejo automatai, įdiegti moderniausių technologijų.

 

Renginio pabaigoje svečių lauks dovana – 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 „𝐕𝐞𝐥𝐨𝐜𝐞“ šampano taurių rinkinys (2 vnt.).

 
 

Renginio data ir laikas: 2023 10 27 18:00 val.

Įsigyti bilietą:  https://rb.gy/ok7xd

Vieta: GASTRO STUDIJA, Ukmergės g. 250, Vilnius


Vynas ir taurė

Taurės pritaikytos konkrečiai vynuogių rūšiai.

Pagrindinis 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 įmonės inovacijos ir išskirtinumo aspektas yra tai, kad ji gamina taures, kurios yra specialiai pritaikytos konkrečiam vynui. Tai reiškia, kad kiekviena 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 taurė turi unikalų dizainą, maksimaliai išryškinantį konkretaus vyno savybes.

 

Bet, svarbiausia, kad taurė turi kuo tiksliau perduoti vyno „žinutę“ žmogaus pojūčiams. 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 išskiria keturis pojūčius, kuriais ji vadovaujasi kurdama visas taurių linijas: aromatų puokštė, tekstūra, skonis ir apipavidalinimas.

Ar teko girdėti, jog 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 taurės kuriamos naudojant elementarų auksinio santykio principą

Šis principas padeda taurės dizainą padaryti vizualiai malonų. Įprasta klasikinė vyno taurė susideda iš trijų dalių - pūstinės, kojelės ir pagrindo. Taip kuriamas dizainas ir estetika.

Santykis tarp pūstinės ir kojelės aukščio 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 taurių pagrindo plotas visada paremti auksinio santykio principu. Bet, svarbiausia, kad taurė turi kuo tiksliau perduoti vyno „žinutę“ žmogaus pojūčiams. 𝐑𝐈𝐄𝐃𝐄𝐋 išskiria keturis pojūčius, kuriais ji vadovaujasi kurdama visas taurių linijas: aromatų puokštė, tekstūra, skonis ir apipavidalinimas.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .