Šokoladiniai saldainiai GEISHA, 150g

Prekės kodas: X216396

    Savybės

    Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
    Prekės ženklasKiti
    RūšisŠokoladiniai
    IdX216396
    Brūkšninis kodas6411401072703
    Pakuotės kiekis12
    GamintojasUAB "Fazer kepyklos"
    Kilmės šalisSuomija

    Sudedamosios dalys

    Saldainiai GEISHA - traškus lazdynų riešutų nugos įdaras, aplietas pieniniu šokoladu. Sudedamosios dalys: Cukrus, PIENAS, kakavos sviestas, LAZDYNO RIEŠUTAI (12%), kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, PASUKŲ milteliai, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio), KVIETINIAI miltai, kukurūzų krakmolas, emulgatorius (lecitinas, įskaitant SOJŲ),druska, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ ir MIGDOLŲ pėdsakų. Pieniškame šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 30%. Maisto priedai E322. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

    Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

    Energetinė vertė, kJ/kcal2335/560
    Riebalai, g37
    iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g18
    Angliavandeniai, g49
    iš kurių cukrų, g47
    Baltymai, g7,9
    Druska, g0,25

    Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

    Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

    Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

    Skaitykite daugiau apie slapukus: .