Pieniškas šokoladas GEISHA, 100g

Prekės kodas: X216388

    Savybės

    Prekės ženklasKiti
    PriedaiBe priedų
    Prekės tinkamumas maitinimui mokykloseDraudžiama mokinių maitinimui
    RūšisPieniškas
    Svoris100 g
    IdX216388
    Brūkšninis kodas6411401015908
    Pakuotės kiekis20
    GamintojasUAB "Fazer kepyklos"
    Kilmės šalisLietuva

    Sudedamosios dalys

    PIENIŠKAS šokoladas su LAZDYNO RIEŠUTŲ kremu (40%). Sudedamosios dalys: cukrus, PIENAS, kakavos sviestas, LAZDYNO RIEŠUTAI (12%), kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, PASUKŲ milteliai, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžio), KVIETINIAI miltai, kukurūzų krakmolas, emulsiklis (lecitinas, įskaitant SOJŲ), druska, kvapiosios medžiagos. PIENIŠKAME šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 30%. Sudėtyje gali būti kitų riešutų ir migdolų pėdsakų. gamintojas: fazer confectionery, suomija. laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. grynasis kiekis: 100g.

    Maistinė vertė (100g/ml vidutinis maistingumas)

    Energetinė vertė, kJ/kcal2312/554
    Riebalai, g35
    iš kurių: sočiūjų riebalų rūgščių, g18
    Angliavandeniai, g47
    iš kurių cukrų, g45
    Baltymai, g8,1
    Druska, g0,1

    Internetinėje parduotuvėje esančios prekės savo spalva, forma, įpakavimu ir kitais parametrais gali nevisiškai atitikti realų prekių dydį, formas ir spalvas. Taip pat, prekės aprašymas internetinėje parduotuvėje yra bendro pobūdžio, dėl to gali skirtis nuo aprašymo, esančio prekės etiketėje. Prieš vartojant bet kokį produktą, visada rekomenduojame susipažinti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija apie sudėtį, laikymo sąlygas, alergenus ir kt. Produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis. Už informacijos apie prekę neatitikimus, esančius internetinėje parduotuvėje ir ant prekės pakuotės, pardavėjas neatsako.

    Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

    Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

    Skaitykite daugiau apie slapukus: .