Dorada, vilkešeris

Auksaspalvė dorada – tai jūrinė žuvis, įprastai randama Viduržemio jūroje ir Atlanto vandenyne. Ši žuvis yra vertinama dėl švelnios, sultingos baltos mėsos ir subtilaus jos skonio. Auksaspalvė dorada kulinarijoje yra labai populiari žuvis, dažniausiai kepama ant grotelių, orkaitėje arba troškinama. Ji yra lengvai virškinama, turtinga baltymais ir geraisiais riebalais. Paprastasis vilkešeris – tai plėšrioji jūrinė žuvis, aptinkama Atlanto vandenyne, Viduržemio ir Juodojoje jūrose. Šios žuvies mėsa yra balta, švelni, sultinga ir turtinga maistingomis medžiagomis – baltymais ir omega-3 riebalų rūgštimis.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .