Lašiša – viena populiariausių ir plačiausiai vertinamų žuvų pasaulyje. Lašišos natūraliai gyvena Atlanto ir Ramiajame vandenynuose, tačiau taip pat yra plačiai auginamos įvairiose pasaulio šalyse, ypač Norvegijoje, Škotijoje, Kanadoje. Ši žuvis turi švelnią, sviestinės tekstūros mėsą, kuri yra turtinga omega-3 riebalų rūgštimis, baltymais ir vitaminais. Lašiša yra universali žuvis ir gali būti ruošiama įvairiais būdais: rūkoma, kepama, troškinama, verdama arba valgoma žalia (kaip suši ar sašimi). Dėl savo maistinės vertės, lašiša yra vienas populiariausių pasirinkimų sveikatai palankioje mityboje.
Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .
Skaitykite daugiau apie slapukus: .