Tunas, otas, paltusas

Čia rasite šviežio tuno, oto ir paltuso – trijų populiarių ir vertingų žuvų, kurias gurmanai vertina dėl subtilaus skonio, universalumo bei aukštos maistinės vertės. Tunas puikiai tinka kepti, troškinti ar patiekti žalią, o jo sodrus skonis ir baltymų gausa puikiai papildo įvairius patiekalus. Otas yra vertinamas dėl savo baltos, tvirtos ir švelniai saldžios mėsos, kuri laikoma delikatesu. Paltuso mėsa yra švelni, balta ir subtilaus skonio. Ji neturi intensyvaus įprasto žuvies skonio, todėl tinka net išrankiausiems gurmanams.

Jūsų slapukai, jūsų pasirinkimas!

Siekdami pagerinti naršymo kokybę, šiame puslapyje naudojame slapukus ir statistiniais tikslais renkame personalizuotą informaciją. Pasirinkimą galite bet kada atšaukti naršyklės nustatymuose arba spustelėdami .

Skaitykite daugiau apie slapukus: .